Sizin Görüşleriniz

Animasyonu görebilmeniz için flash player kurulu olmalıdır.

Çamyuvada Göz Sağlığı Taraması Yapıldı

göz taraması1Belediyemiz tarafından tarafından merkezi İstanbul’da bulunan Göz Sağlığı Koruma ve Görme Engellilere Hizmet Derneği ile yapılan işbirliği ile

11/03/2010 Perşembe günü belediye hizmet binası bahçesinde herkese açık göz sağlığı taraması yapıldı. Göz Sağlığı Koruma ve Görme Engellilere Hizmet Derneği “Mobil Göz Sağlığı Tarama Aracı” ve 6 kişilik ekibi ile Çamyuva’ya geldi. Beldemizde bulunan ilköğretim okullarında okuyan öğrenciler ile Çamyuva halkı gözlerini kontrol ettirdi.

göz taraması3göz taraması4göz taraması5göz taraması6

Belediye Başkan Vekili Şükrü TUNÇ, Belediye Başkanımız Ahmet CAN'ın Ankarada bulunmasından dolayı bu etkinliğe katılamadığını belirterek, göz sağlığının çok önemli olduğunu vurguladı, “Çocuklarımız bizim gözümüz. Geleceğimize gözümüz gibi bakmalıyız. Sağlıklı ortamlarda yetişmesini sağlamalıyız. Göz Sağlığı Koruma ve Görme Engellilere Hizmet Derneği ile yaptığımız ile Beldemizde göz sağlığı taraması başlattık. Öğrencilerimize ve halkımıza ücretsiz olarak göz sağlığı taraması yapma olanağı sunuyoruz.” dedi. Göz Sağlığı Koruma ve Görme Engellilere Hizmet Derneği Yetkilileri ise ülke genelinde göz sağlığı taraması yaptıklarını belirterek, Çamyuva Belediye Başkan V. Şükrü TUNÇ’a gösterdiği duyarlılık nedeniyle teşekkür etti.